MIHIN HOITO AUTTAA?

1. TUKKOISEEN IHOON JA PUHDISTAA

AKNEIHOA

2. KOSTEUTTAA KUIVAA IHOA

3. POISTAA

YLIMÄÄRÄISTÄ

TALIA JA MUSTAPÄITÄ

4. KUORII SAMEAA IHOA

HydraFacial on uusi ihonhoitomaailmaa muuttava ja markkinoiden kehittynein ihonhoitoteknologia.

 

Iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

 

HydraFacial -teknologia on valittu parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavassa ammattilaislehdessä Les Nouvelles Estetiques & SPA:ssa useana vuonna ja New Beauty -lehdessä vuonna 2015.

HydraFacial™ Hydration –kasvohoito                               Hinta 90,-        

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HydraFacial™Deep Clean –kasvohoito                             Hinta 140,-       

Syväpuhdistava kasvohoito minimoi ihon talineritystä ja pienentää laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™  hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.

HydraFacial™ Special –kasvohoito                                    Hinta 150,- 

Syväpuhdistava kasvohoito, jossa ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti. Hoidon aikana tehdään tehostettu dermablade-kuorinta, joka poistaa kuolleen ihosolukon ja ihokarvat kasvoilta sekä 15% tai 30% GlySal™ -happokuorinta.

HydraFacial™Anti-Age –kasvohoito                                Hinta 160,- 

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa  myös GlySal™ happokuorinta.

© Pf beauty oy 2020